Jöjjön el hozzánk:

8000 Székesfehérvár, Móricz Zsigmond utca 58.

Fém alapozók

Cellkolor aqua vízzel hígítható töltőalapozó

Megfelelően előkészített kül- és beltéri fafelületek alapozó festésére és fémfelületek közbenső festésére szolgál. Használata a Platinum Aqua vízzel hígítható magasfényű, vagy a Cellkolor Aqua vízzel hígítható selyemfényű zománcfestékkel kialakított bevonati rendszerekben javasolt. Alkalmazásával az elszíneződésre hajlamos fafelületek festése során bekövetkező foltosodás csökken, illetve megszűnik.

Cellkolor töltőalapozó

Megfelelően előkészített kül- és beltéri fa-, és fémfelületek közbenső festésére alkalmas.

COROR Rapid Korróziógátló Alapozó

A COROR Rapid Korróziógátló Alapozó kül- és beltéri fémfelületek gyorsan száradó, hegeszthető (acél, kerítés, cső, zártszelvény, kovácsoltvas, alumínium, horganyzott idomok stb.) alapozó festésére szolgál. Kétféle hígíthatósága a lapján az iparosok és a lakosság igényeit is maximálisan kielégíti. Nitro hígítóval (vagy hígítás nélkül) gyorsan száradó, nitro zománccal is átvonható bevonatot ad. Lakkbenzin használatával nyári melegben is könnyen ecsetelhető, lakkbenzines fedőfestékkel is átvonható a kapott felület. Rendkívül magas fajsúlyának köszönhetően kiváló fedőképességű, kiemelkedően kiadós, tartós bevonatot ad. Megfelelő kivitelezés és rétegvastagság esetén a bevonat élettartama – fedőfestés nélkül – meghaladja a fél évet.

Színek: Fehér, Fekete, Vörös, Szürke, Bézs

Kiszerelések: 0.75l, 2.5l, 4.5l, 20l

Fényesség: Matt

Kiadósság: 12-13 m2/liter 40 µm száraz rétegvastagság esetén  

Száradási és átvonhatósági idő nitro hígítóval vagy hígítás nélkül (25 °C-on): 10 perc – érintésszáraz, 2 óra – száraz. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Száradási és átvonhatósági idő lakkbenzin hígítóval (25 °C-on): 1 óra – érintésszáraz, 4 óra – száraz. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: aromás-, nitro- vagy lakkbenzin hígítóval

Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év

TRINÁT AQUA UNIVERZÁLIS ALAPOZÓ

Gyorsan száradó, könnyen csiszolható alapozó festék. Kiválóan tapad az alapfelületre és biztosítja a ráfestett fedőfesték tapadását. Nagy fedőképességű, jól csiszolható, gyorsan száradó, rugalmas bevonatot képez. Száradása nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Közbenső alapozóként használható fém felületekre. 

Hígithatóság: Szükség esetén vízzel hígítható.

Kiadósság: 7 m2 egy rétegben, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától.

Kiszerelések: 0,75l

Átfesthetőségi idő: 4 óra

Száradási idő: 4 óra Hűvös és/vagy párás időben a száradás lelassul, és hosszabb időt vehet igénybe.

Csiszolhatósági idő: 4 óra

Javasolt rétegszám: 2 réteg

TRINÁT UNIVERZÁLIS ALAPOZÓ

Fafelületek alapozó festésére, fémfelületek közbenső festésére, kül- és beltérre egyaránt alkalmas. Fémfelületre közbenső rétegként ajánljuk a TRINÁT korróziógátló alapozó után. Kiválóan kitölti az egyenetlenségeket.

Hígíthatóság: Hígítást nem igényel.

Kiadósság: 12 m2/liter

Kiszerelések: 0,25l; 0,75l; 2,5l; 5l; 20l

Átfesthetőségi idő: 12 óra

Száradási idő: 12 óra

Javasolt rétegszám: 1 réteg

FORGALMAZOTT

márkák