Jöjjön el hozzánk:

8000 Székesfehérvár, Móricz Zsigmond utca 58.

Lazúrok

Belinka Base

Alapvető favédelem

-megelőzésszerűen védi a fát a kékgombásodás, a fakártevők és korhadás ellen

-legkorszerűbb biocidokat tartalmazza

-javítja a végleges festékek tapadását

Base színtelen impregnálószer, amely a fa alapvető, megelőzésszerű védelmét szolgálja.

Belinka Belocid

Fakártevők megszüntetésére

-fakártevő rovarok és gombák által fertőzött fa kezelésére szolgáló folyadék.

A Belocid a fakártevő rovarok és gombák által fertőzött fa kezelésére szolgáló folyadék.

A rovarok ellen megszüntetésként használjuk, a gombák ellen megelőzésszerűen véd. A Belocid bevonatot mindig még egy további biocidot nem tartalmazó termékkel fessük át, így a biocidok a fában maradnak, és nem kerülnek a környezettel közvetlen kapcsolatba.

Belinka Fagitt

-a fafelület hibáinak minőségi javítására

-gyorsan szárad

-hat különböző színárnyalat

A Belinka fagitt egykomponensű színezett diszperziós szer, a fa kisebb felületi hibáinak, sérüléseinek és egyenetlenségének korrigálására.

A Belinka fagittel minden egyenetlenséget kitölthet a fafelületen. Hatékonyan korrigálja az egyenetlenségeket és hibákat 1 mm-es mélységig.

A Belinka fagittet a fa kisebb felületi sérülései és egyenetlenségei korrigálására használja. A gitt színárnyalatát a kezelendő fa színét figyelembe véve válassza ki.

Belinka Lasur

Favédő vékonylazúr

favédő vékonylazúr

amely védi a fát az időjárás hatásai elől, ugyanakkor színezi és nemesíti azt

enyhe matt végleges külsővel

A Lasur vékonyrétegű lazúrfesték, amely védi a fát az időjárás hatásai elől, ugyanakkor színezi és nemesíti azt.

A Lasurral a tetőszerkezetek külső részét, a homlokzatburkolatokat, kerítéseket, faházakat, kerti bútorokat és más kültéri és beltéri faelemeket láthatjuk el favédelemmel, ha szeretnénk, hogy a festés után a fa rajzolata látható legyen, enyhe matt végleges külsővel. 16 szabvány színárnyalatban gyártjuk.

Ha a faanyag az időjárás hatásainak lesz kitéve vagy nedves helyiségben kap helyet, a Lasur felvitele előtt a Base termékkel impregnáljuk. A színtelen Lasur nem alkalmas kültéri favédelemre. Ha szeretnénk megőrizni az időjárás hatásainak kitett faelemek természetes külsejét, a Toplasur uv plus termékkel védő kezeljük.

Belinka Toplasur uv plus

-a fát hatékonyan védi a szélsőséges időjárási hatásokkal szemben

-különösen alkalmas ablakokra és ajtókra

-a felületnek fényes külsőt ad

A Toplasur uv plus vastaglazúr, amely különösen alkalmas a szélsőséges időjárási viszonyoknak kitett fa védelmére.

Az UV-szűrőkön és elnyelőkön kívül ugyanis szabadgyök-fogókat is tartalmaz, amelyek a leghatékonyabban akadályozzák meg a bevonat tönkremenetelét. A fának dimenziós stabilitást biztosít, ezért javasoljuk ablakok és ajtók, valamint a lombos fák kemény faanyagából készült elemek védelmére. Akkor választjuk, amikor fényesebb felületet szeretnénk kapni. A Toplasur uv plus magas viszkozitása miatt nem csepeg az ecsetről. 16 szabvány színárnyalatban gyártjuk.

FACTOR Aqua Akril Vastaglazúr

Alkalmazás:

A FACTOR Aqua Akril Vastaglazúr kül- és beltéri fafelületek (oromdeszka, fakerítés, lambéria, kerti bútor, ház stb.) UV álló, hosszantartó védelmét biztosítja. Használatával dekoratív, áttetsző védőfilm hozható létre, mely kiemeli és látszatni engedi a fa felületének természetes erezetét. Akrilgyanta tartalmának köszönhetően a bevonat rugalmas, így követi a fa természetes mozgását, nem reped meg, nem pereg le, védi a fát az időjárás hatásaitól. Rendkívüli tapadásának köszönhetően alkalmas kemény és nemes fából készült termékek, valamint a már oldószer alapú lazúrral kezelt felületek átfestésére. A megszilárdult bevonat nyálnak, víznek, háztartási tisztítószereknek ellenáll, így nem veszélyezteti gyermekeink egészségét. A színeket képező pigmentek – részben a természetben előforduló ásványi oxidok – kiegyensúlyozott védelmet nyújtanak a nap káros sugarai (UVA/UVB) ellen. A FACTOR Aqua Akril Vastaglazúr színtelen filmje UV álló, kültéri lakkrétegként használható.

Színek: Színtelen, Fenyő, Vörösfenyő, Kőris, Tölgy, Cseresznye, Mahagóni, Teak, Dió, Gesztenye, Paliszander, Zöld

Színezés: a színek egymással keverhetők

Kiszerelések: 0.75l, 2.5l, 5l, 20l

Fényesség: Selyemfényű

Kiadósság: 12-14 m2/liter egy rétegben

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra. A száradási időt a levegő, illetve a felület magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év

FACTOR Aqua Impegráló Alapozó

Alkalmazás:

A FACTOR Aqua Impregnáló Alapozó oldószermentes termék mely alkalmas, kül- és beltéri fafelületek (faház, épületasztalos ipari termék, kerti építmények, kerítés, fűrészáru, stb.) lazúrozás előtti, vagy fedőbevonat nélküli pórustömítő impregnáló alapozására. A bevonat fedés nélkül a biocid hatóanyag tartalma következtében megakadályozza az algafoltok és a penészgombák megtapadását és kialakulását a felületen. A készítmény kitölti a pórusokat így védőbevonatot képez a kezelt fa felületén. A hosszabb és színesebb védelem kialakítása céljából a felület átfesthető FACTOR Aqua Akril Vastaglazúrral. A FACTOR Aqua Impregnáló Alapozó, a kész homlokzati felületekre felhordva 2-3 rétegben, a zöld algák kialakulását késleltetni tudja.

Színek: Színtelen

Kiszerelések: 0.75l, 2.5l, 5l, 20l

Fényesség: Matt

Kiadósság: 12-14 m2/liter egy rétegben

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra. A száradási időt a levegő, illetve a felület magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év

Boróka fabevonó lazúr

Alkalmazási terület

Kül- és beltéri fafelületek -pl. pergola, kerítés, faburkolatok, lépcsők, ajtók, ablakok -védelmére, díszítő festésére alkalmas. Kültéren a fa megfelelő védelmét a Boróka fakonzerváló alapozó biztosítja, melyet kültéri festésnél feltétlenül alkalmazni kell.

Boróka fakonzerváló alapozó

Alkalmazási terület

Kültéri fafelületek – faházak, kerítések, ablakok, ajtók – impregnáló alapozására használható. Az alapozott felületet Boróka fabevonó lazúrral át kell vonni. Beltéri felületekre ne alkalmazzuk.

FORGALMAZOTT

márkák